Sæsonen er i fuld gang og stopper måske tidligere i år end ellers p.g.a. det varme vejr

Hos Skelbjerggård har I mulighed for selvpluk af jordbær, ærter og I kan bl.a. foretage selv-opgravning af kartofler i naturskønne omgivelser. – Tag børnene med og få en god fælles oplevelse.

Jordbærrene er ved at tage form, og de forventes parate til salg engang først i juni 2019. Man kan godt forvente, at jordbærrene bliver flotte og ekstra smagfulde i år. Jordbærsæsonen strækker sig over en lang periode på ca. 2 måneder takket være et varieret udbud af sorter, selvfølgelig afhængig af årets klimatiske forhold. – Af Sorter kan nævnes Honeoye, Elsanta, Alice ,Sonata, Florence og Pandora.

I sæsonen 2018 udvides mulighederne for selvpluk. Gennem mange år har Skelbjerggård givet de  besøgende mulighed for selv at plukke jordbær, grave kartofler op m.m. I år føjes squash og sukkerærter til listen over grøntsager, der kan selvplukkes.

Skelbjerggård er en af de først med ny opgravet kartofler. – Vi ligger godt her i Stenstrup, med bakkede og kuperet terræn, det giver vores kartofler de bedste vækst forhold.

Hele sæsonen er der åben for selvpluk fra kl. 10-17

Du har altid mulighed for at købe et stort udvalg af årtidens frugt og grønt i vores lille gårdbutik.

Gårdbutikken har åben fra kl. 10-18