Sæsonen er i så småt ved at komme i  gang for 2021.

Vi starter med salg af de første, danske frilandskartofler, og der er senere på sæsonen mulighed for selvopgravning.

Hos Skelbjerggård har I mulighed for selvpluk af jordbær, ærter og I kan bl.a. foretage selv-opgravning af kartofler i naturskønne omgivelser. – Tag børnene med og få en god, fælles oplevelse.

Jordbærrene er ved at tage form, og de forventes parate til salg omkring 5-10  juni 2021. Man kan godt forvente, at jordbærrene bliver flotte og ekstra smagfulde i år. Jordbærsæsonen strækker sig over en lang periode på ca. 2 måneder takket være et varieret udbud af sorter, selvfølgelig afhængig af årets klimatiske forhold. – Af Sorter kan nævnes Honeoye, Sonata, Polka, Korona, Malwina og Faith.

Ja, du læste rigtigt; vi har Korona jordbær – dog med stort K !!

I sæsonen 2021 udvides mulighederne for selvpluk. Gennem mange år har Skelbjerggård givet de  besøgende mulighed for selv at plukke jordbær, grave kartofler op m.m. I år føjes squash og sukkerærter til listen over grøntsager, der kan selvplukkes. Husk selv emballage til selvpluk. Det behøver ikke at være så fancy. Tag skåle, bakker, små spande eller lignende med. Emballagen bliver vejet af, før I går i marken, og tara vægt fratrukket, når I er tilbage i stalden til afvejning. 

Skelbjerggård er en af de først med ny opgravet kartofler. – Vi ligger godt her i Stenstrup, med bakket og kuperet terræn. Det giver vores kartofler de bedste vækst forhold.

Hele sæsonen er der åben for selvpluk fra kl. 10-17

Du har altid mulighed for at købe et stort udvalg af årstidens frugt og grønt i vores lille gårdbutik.

Gårdbutikken har åben fra kl. 10-18